• „Fruška Gora Wine Show“ u Vili Stanković 

  Peta manifestacija “Fruška Gora Wine Show” održaće se u Vili Stanković 24. septembra koju organizuje Udruženje proizvođača grožđa i vina sa oznakom geografskog porekla „Srem – Fruška gora“. Na ovoj manisfestaciji učestvovaće oko 40 vinarija. Fruška gora Wine Show, smotra koja slavi vinsku kulturu Fruške gore i Vojvodine, biće, nakon odlaganja usled lošeg vremena, održan […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Fruška Gora Wine Show“ u Vili Stanković 

  Peta manifestacija “Fruška Gora Wine Show” održaće se u Vili Stanković 24. septembra koju organizuje Udruženje proizvođača grožđa i vina sa oznakom geografskog porekla „Srem – Fruška gora“. Na ovoj manisfestaciji učestvovaće oko 40 vinarija.

  Fruška gora Wine Show, smotra koja slavi vinsku kulturu Fruške gore i Vojvodine, biće, nakon odlaganja usled lošeg vremena, održan u subotu, 24. septembra u Vili Stanković u Čortanovcima. Kao i prošle godine, organizator ovog salona vina u jedinstvenom ambijentu Vile Stanković je Udruženje proizvođača grožđa i vina sa oznakom geografskog porekla Srem – Fruška gora.

  Na događaju će se predstaviti oko 40 proizvođača vina sa jedinstvenim pečatom fruškogorskog podneblja, napravljenih što od čuvenih međunarodnih sorti, što od regionalnih i autohtonih sorti koje su srce ovog teroara.

  U okviru salona, U Vili Stanković biće zvanično proglašeni rezultati ocenjivanja vina Top 50 Fruška gora. Međunarodni panel vinskih eksperata i ove godine odabrao je pedeset vina koja će tokom jedne godine moći da nose stiker Fruška gora Top 50. Ova markica je garancija potrošačima da su kupili vino izvanrednog kvaliteta i autentičnog fruškogorskog karaktera.

  Pored svega ovoga, goste Vile Stanković očekuje i uživanje u biranim sremačkim zalogajima i dobroj muzici, koji će biti izvrsna pratnja za degustaciju najboljih fruškogorskih vina.

  Izvor: vinofino.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija