• Gak: Bunar u Krčedinu je završen pre više od mesec dana, čekali smo pozitivne uzorke

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak je danas rekao lokalnim medijima da će novi bunar u Krčedinu biti u funkciji od ponedeljka. On je podsetio da je pre više od mesec dana obišao završne radove ali je nakon toga izvođač bio u obavezi da „ishoduje pozitivan uzorak“ sa tog bunara. – Dakle, završe se radovi, to […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Bunar u Krčedinu je završen pre više od mesec dana, čekali smo pozitivne uzorke

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak je danas rekao lokalnim medijima da će novi bunar u Krčedinu biti u funkciji od ponedeljka.

  On je podsetio da je pre više od mesec dana obišao završne radove ali je nakon toga izvođač bio u obavezi da „ishoduje pozitivan uzorak“ sa tog bunara.

  Dakle, završe se radovi, to je samo onaj tehnički deo. Nakon toga izvođač radova je bio u obavezi da ishoduje pozitivan uzorak sa tog izvorišta. Dva puta je ponavljan uzorak, zato smo i čekali još nekih mesec i po dana ali je ovih dana dobijen pozitivan uzorak tako da, po rečima direktora Vodeovoda, od ponedeljka bunar u Kčedinu, koji je rađen, je apsolutno u funkciji. o predat građanima na korišćenje. – kazao je Gak.

  Investicija vredna 11 miliona dinara najavljena je za oktobar 2022. godine na sastanku sa meštanima Krčedina. Tada je sastanku prisustvovao predsednik opštine Vladimir Gak, direktor JKP Vodovod i kanalizacija Dragoljub Trifunović i tehnički direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragan Došen.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/krcedin-bunar-gotov-sa-pola-godine-kasnjenja-ali-je-uraden-pre-roka/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija