• Gak: Danas je veliki dan za Inđiju

  Predsednik Srbije Aleksandar Vućić prisustvovaće danas otvaranju novog pogona kompanije “Grundfos” u Inđiji. Svečano otvaranje novog pogona fabrike predviđeno je za 12 časova, najavljeno je iz pres-službe predsednika Srbije. Prvi čovek opštine Inđija, Vladimir Gak za Radio Inđiju je rekao da je danas veliki dan za Inđiju. Gak je naveo da je za godinu dana […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Danas je veliki dan za Inđiju

  Predsednik Srbije Aleksandar Vućić prisustvovaće danas otvaranju novog pogona kompanije “Grundfos” u Inđiji. Svečano otvaranje novog pogona fabrike predviđeno je za 12 časova, najavljeno je iz pres-službe predsednika Srbije.

  Prvi čovek opštine Inđija, Vladimir Gak za Radio Inđiju je rekao da je danas veliki dan za Inđiju. Gak je naveo da je za godinu dana izgrađeno novih 20 000 kvadratinh kvadratnih metara pogona kompanije.

  Čekamo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i veliko nam je zadovostvo kada svi zajedno možemo da propratimo kako Inđija napreduje. Možete da zamislite koliko je to sada više prihoda za budžet kada se izračuna samo porez na imovinu a da ne pričamo o onom najvažnijem momentu a to je – otvaranje novih radnih mesta.–  kazao je za Radio Inđiju predsednik opštine Vladimir Gak.

  Prema njegovim rečima, juče je razgovarano sa predstavnicima japansko – francuske kompanije za koju Gak kaže da se nada da će biti novi investitor u opštini Inđija.

  Izvor: Radio Inđija

  IN Medija   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]