• Gak: Dom zdravlja dobio pet novih lekara, uskoro lekar u svim selima

  U Domu zdravlja je zaposleno novih pet lekara, rečeno je prilikom dvonedeljnog izveštaja te zdravstvene ustanove na redovnom sastanku analize funkcionisanja Sistema 48. Pored toga, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak je nakon sastanka izjavio da će sva naseljena mesta opštine Inđija imati svog lekara. – Moja inicijativa je da svako inđijsko selo, mora imati po […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Dom zdravlja dobio pet novih lekara, uskoro lekar u svim selima
  Foto: IN Medija

  U Domu zdravlja je zaposleno novih pet lekara, rečeno je prilikom dvonedeljnog izveštaja te zdravstvene ustanove na redovnom sastanku analize funkcionisanja Sistema 48.

  Pored toga, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak je nakon sastanka izjavio da će sva naseljena mesta opštine Inđija imati svog lekara.

  Moja inicijativa je da svako inđijsko selo, mora imati po jednog lekara, bar jednu smenu, srazmerno sa veličinom sela. Radimo sada na tome, i zaključak je da će uskoro svako inđijsko selo, svaki dan imati lekara. – kazao je Gak.

  Podsetimo,  Dr Dragan Đorđević, specijalista ginekologije i akušerstva, stupio je na funkciju novog direktora inđijskog Doma zdravlja „Dr Milorad Mika Pavlović“ 3. septembra,

  Dr Đorđević je u izjavi za medije naveo da će u narednim danima sagledati stanje u svim odeljenjima i sa načelnicima doneti odluke za rešavanje gorućih pitanja. Nakon toga pristupiće se realizaciji strateških aktivnosti kako bi Dom zdravlja i seoske ambulante funckionisale na najbolji mogući način.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pred-novim-direktorom-doma-zdravlja-i-strucne-i-eticke-dileme/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika