• Gak: Fabrika Tojo Tajers u decembru, radujemo se dolasku Aleksandra Vučića

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak još jednom je ponovio da se zvaničan početak rada japanske fabrike za proizvodnju guma Tojo Tajers očekuje krajem novembra ili početkom decembra. Na svečanom otvaranju se, prema rečima Gaka, očekuje prisustvo najvišeg državnog vrha. – Naravno da se radujemo da upravo takvu investiciju u Inđiji otvori predsednik Aleksandar Vučić. – […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Fabrika Tojo Tajers u decembru, radujemo se dolasku Aleksandra Vučića

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak još jednom je ponovio da se zvaničan početak rada japanske fabrike za proizvodnju guma Tojo Tajers očekuje krajem novembra ili početkom decembra. Na svečanom otvaranju se, prema rečima Gaka, očekuje prisustvo najvišeg državnog vrha.

  Naravno da se radujemo da upravo takvu investiciju u Inđiji otvori predsednik Aleksandar Vučić. – kazao je Gak.

  Slične vesti:

  Gak rekao početak proizvodnje 1. jul, japanci kažu – kraj godine

  Gak je rekao da će u avgustu lokalna samouprava organizovati obilazak lokacije na kojoj gradi fabriku japanska kompanija.

  Planiramoo da napravimo, upravo sa vama lokalnim i regionalnim medijima, jedan obilazak pre zvaničnog puštanja u rad fabrike.- najavljuje prvi čovek opštine Inđija.

  Podsetimo da je polovinom aprila prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak, pozivajući se na izvore iz japanske kompanije početak rada fabrike  najavio za 1. jul ove godiine napominjući da očekuje veliku ceromoniju tom prilikom. Polovinom juna je održan još jedan sastanak sa predstavnicima Tojo Tajersa nakon čeka je lokalna samouprava saopštila da će zvaničan početak rada japanske fabrike guma biti krajem godine.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gak-ocekujem-veliku-ceremoniju-povodom-pocetka-rada-fabrike-guma-toyo-tires/

  M.Blečić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]