• Gak: Inspekcija će na svaka tri dana kontrolisati farmu svinja i objekte koji šire neprijatan miris

  Neprijatni mirisi koji su poslednjih godina  postali već uobičajna pojava u Inđiji bili su jedna od tema današnjeg sastanka analize fukcionisanja Sistema 48. Na sastanku je, kako prenose lokalni mediji, prvi čovek opštine Vladimir Gak doneo obavezujući zaključak po kome će inspekcija pojačati svoje aktivnosti. Slična tema: Vlast ipak reagovala iako su tvrdili da nema […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Inspekcija će na svaka tri dana kontrolisati farmu svinja i objekte koji šire neprijatan miris

  Neprijatni mirisi koji su poslednjih godina  postali već uobičajna pojava u Inđiji bili su jedna od tema današnjeg sastanka analize fukcionisanja Sistema 48. Na sastanku je, kako prenose lokalni mediji, prvi čovek opštine Vladimir Gak doneo obavezujući zaključak po kome će inspekcija pojačati svoje aktivnosti.

  Slična tema:

  Vlast ipak reagovala iako su tvrdili da nema rešenja

  : Od jutros su neprijatni mirisi prekrili grad, pretpostavlja se da oni dolaze iz pravca farme svinja od Jarkovaca,  te sam stoga dao  obavezujući zaključak da na svaka tri dana inspekcija mora da izađe na teren i izvrši kontrolu, ne samo farmi svinja već i svih ostalih objekata koji šire neprijatne mirise. – kazao je nakon sastanka Sistema 48 Vladimir Gak.

  Prema njegovim rečima, ukoliko inspekcija ne uspe da suzbije ovu pojavu obratiće se pokrajinskim nadležnim institucijama ali i republičkih organa.

  IN Medija

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/vlast-kaze-da-za-smrad-u-indjiji-ne-postoji-resenje/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija