• Gak: „Kozaricu“ će koristiti planinari ali uz nadzor Opštine

  Radovi na ekostrukciji planinarskog doma „Kozarica“ u Čortanovcima su počeli 10. marta a za te namene je  izdvojeno 8 miliona dinara. Prema rečima predsednika opštine Inđija, Vladimira Gaka sada je planinarski dom u potpunosti rekonstruisan.. – Kozarica se sređuje zajednički, imamo iz Republike 5 miliona dinara koje smo dobili za rekonstrukciju. Planinarski dom „Kozarica“ je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: „Kozaricu“ će koristiti planinari ali uz nadzor Opštine

  Radovi na ekostrukciji planinarskog doma „Kozarica“ u Čortanovcima su počeli 10. marta a za te namene je  izdvojeno 8 miliona dinara. Prema rečima predsednika opštine Inđija, Vladimira Gaka sada je planinarski dom u potpunosti rekonstruisan..

  Kozarica se sređuje zajednički, imamo iz Republike 5 miliona dinara koje smo dobili za rekonstrukciju. Planinarski dom „Kozarica“ je u potpunosti rekonstruisan, uradili smo nešto što se čekalo decenijama da se sredi. – kazao je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

  On je naveo da je bilo rasprave o tome u čijoj će nadležnosti biti planinarski dom nakon rekonstrukcije i rekao da će Kozaricu i dalje koristiti članovi planinarskog društva ali da će lokalna samouprava imati nadzor nad objektom.

  Jeste javna svojina Opštine Inđija ali videćemo, naravno negde je i logično da je koristi planinarsko društvo kao i do sada, ali uz nadzor lokalne samouprave Šta znači nadzor? Kada smo već uradili nešto, rekonstruisali da to stvarno izgleda lepo, želimo da nad  javnom svojinom imamo kontrolu, da neko to ne zloupotrebljava, ne uništava ili ne koristi u neke druge svrhe. Dakle, naći ćemo model sigurno. Verujem da su ljudi iz planinarskog društva odgovorni kao što su i do sada bili i da će znati da čuvaju i cene ono što smo rekonstruisali. – kazao je Vladimir Gak.

  Projektom rekonstrukcije je bilo predviđena zamena stolarije, rekonstrukcija zidova, postavljanje podova i pločica. Rekonstrukcija predviđa i zamenu toaletia sa zamenom vodovodne, kanalizacione i električne instalacije u celom objektu.

  IM.B. (N Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/cortanovci-pocela-rekonstrukcija-planinarskog-domakozarica/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]