• Gak: Najverovatnije će biti srušen objekat „Neven“

  Predednik opštine Inđija Vladimir Gak kazao je da će vrtić Neven, u kom je došlo do obrušavanja plafona 20.decembra prošle godine, najverovatnije biti sruđen. Gak je ovu informaciju izneo gostujući na Sremskoj televiziji ističući da se predviđanja baziraju na osnovu procena koju je vršio Građevinski fakultet u Novom Sadu. Govoreći o razlozima obrušavanja plafona, Gak […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Najverovatnije će biti srušen objekat „Neven“

  Predednik opštine Inđija Vladimir Gak kazao je da će vrtić Neven, u kom je došlo do obrušavanja plafona 20.decembra prošle godine, najverovatnije biti sruđen. Gak je ovu informaciju izneo gostujući na Sremskoj televiziji ističući da se predviđanja baziraju na osnovu procena koju je vršio Građevinski fakultet u Novom Sadu.

  Govoreći o razlozima obrušavanja plafona, Gak je rekao da je dobio usmenu informaciju nakon procene  koju je obavio Građevinski fakultet u Novom Sadu “da je uočeno postojanje problema prilikom izgradnje vrtića osamdesetih godina prošlog veka. Prema njegovim rečima konstrukcija vrtića nije dobro planirana, odnosno raspon između konstrukcija bio je veći od dozvoljenog, što je prouzrokovalo pad plafona.

  Gak je kazao da će vrtić Neven najverovatnije biti srušen i na tom mestu izgrađen novi objekat, jer bi sanacija i rekonstrukcija objekta, prema procenama Građevinskog fakulteta u Novom Sadu, koštala isto kao i izgradnja novog objekta.

  Izvor: STV

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija