• Gak neće plivati za Časni krst zbog zdravstvenih problema

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak, pozvao je građane Inđije da dođu 19-tog januara na Jarkovačko jezero i podrže plivače za Časni krst.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak neće plivati za Časni krst zbog zdravstvenih problema
  Foto: Opština Inđija

  On se tom prilikom osvrnuo i na činjenicu da je i sam učestvovao na ovoj manifestaciji rekavši da ove godine ipak neće biti među plivačima.

  Nisam spreman, nažalost, ni zdravstveno ni kondiciono da ove godine učestvujem, svakako ću biti tamo. Znam koliko je hrabrosti i snage potrebno da se to izdrži ali opet, sa druge strane, oećaj kada pobedite taj dan, pobedite u smislu samog sebe, u smislu vremenskih uslova u kojima plivate  za Časni krst osećaj je neponovljiv i teško da bilo koji drugi način plivanja ili bilo čega može to da nadomesti. Hajde da učestvujemo svi, da dođemo i podržimo plivače. – kazao je novinarima Gak.

  Prvi put je u opštini Inđija organizovanje plivanje za Časni krst 2018. Godine kada se među plivačima našao i Vladimir Gak.

  Ove godine prva manifestacija u organizaciji Opštine Inđija za koju se ne zna koliko će koštati građane je upravo plivanje za časni krst.

  U budžetu opštine Inđija nije naznačeno za koje manifestacije će biti utrošeno 29,4 miliona dinara u 2024. godini.

  Novac kojim se raspolaže iz „džepova građana“ u ovogodišnjem budžetu nije obrazložen kome, koliko i za šta se opredeljuje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija