• Gak: Nikad nisam video gradski trg koji ima travnatu površinu

  U izbornoj godini prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak opet najavljuje rekonstrukciju trga kod Gimnazije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Nikad nisam video gradski trg koji ima travnatu površinu

  Doduše, Gak je nešto slično najavio na sednici lokalnog parlamenta 20. decembra prošle godine,  prilikom rasprave, opoziciji poručio da će “novi trg biti završen pre lokalnih izbora.”

  Tada se najveća zamerka opozicionih odbornika iz pokreta Građanin odnosila na ozelenjenosti trga.

  Iskreno, nigde nisam video gradski trg koji ima travnatu površinu. To je neka potpuno druga tema ali kada pričamo o onom konceptu kako treba da izgleda, videli ste da zadržavamo jedan broj drveća a sa druge strane dva reda čitava nova drveća se sade. Ja mislim da ćemo imati jedan od najlepših trgova u Sremu i da ćemo svi zajedno uživati i provoditi prelepo vreme tamo. – kazao je nedavno lokalnim novinarima Vladimir Gak.

  Ovog puta on tvrdi da radovi na rekonstrukciji trga treba da krenu “svakoga dana”.

  Za sedam, osam dana bi trebalo da se krene sa radovima. Rok za završetak radova je 120 dana, uveren sam da ćemo da izvršimo pozitivni pritisak  na izvođača radova da to bude što pre gotovo. – tvrdi Gak.

  Lokalna vlast je 2018. godine pompezno najavila rekonstrukciju Trga Slobode (parkić kod Gimnazije) rekavši da će to biti jedan od najlepših trgova, sa fontanom, u Sremu.

  Od sredine 2018. godine, kada je izrađen projekat za obnovu parkića kod Gimnazije. Osim konstantnog menjanja rokova za početak radova, menjale su se i cene rekonstrukcije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]

  Šta inđinčani očekuju od buduće vlasti

  Građani Inđije nakon lokalnih izbora, koji su zakazani za 2. jun, očekuju da naredna vlast reši probleme na koje su im građani ukazivali prethodnih godina. […]