• Gak: Nikad sadržajniji i ozbiljniji program Scena festa

  Nikad sadržajniji i ozbiljniji program Scena festa, kazao je Vladimir Gak za pokrajinski javni servis. Predsednik Inđija opštine Vladimir Gak uključio se danas sa ulice u Sremskoj Mitrovici u jutarnji program RTV najavljujući predstojeći 23. po redu Scena fest u Inđiji. -Nikada neće biti  sadržajniji i ozbiljniji program Scena festa u Inđiji do sada. – […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Nikad sadržajniji i ozbiljniji program Scena festa

  Nikad sadržajniji i ozbiljniji program Scena festa, kazao je Vladimir Gak za pokrajinski javni servis.

  Predsednik Inđija opštine Vladimir Gak uključio se danas sa ulice u Sremskoj Mitrovici u jutarnji program RTV najavljujući predstojeći 23. po redu Scena fest u Inđiji.

  -Nikada neće biti  sadržajniji i ozbiljniji program Scena festa u Inđiji do sada. – kazao je Gak i dodao da će prve večeri nastuputi ansamb „Kolo“ kome će prethoditi kulturno umetnička društva iz cele opštine Inđija.

  Što se tiče organizacije, objasnio je Gak, ovakvog festivala se ne može postideti ni veći gradovi te da je je Inđija centar Srema „pa samim tim i centar sveta“ i da je Inđija spremna da prihvati goste iz zemlje i regiona.

  Jedino se za koncert Zdravka Čolića očekuje oko 30.000 ljudi i iz tog razloga biće u određenim ulicama zatvoren saobraćaj, objasnio je Gak i pozvao posetioce iz okoline da posete Inđiju ranije kako bi obišli turističke potencijale opštine.

  Gak se u svom izlaganju osvrnuo na besplatne udžbenike, besplatan ulaz na Scena fest, školu plivanja na inđijskom bazenu kao i na „činjenicu da je Inđija najbolje mesto za porodicu“. Najavio je još jednom izgradnju novog velikog akva parka.

  -Suština je da ako ste na čelu opštine važno je da ispoštujete ukus svih, a ne sada ako predsednik sluša narodnu muziku sad treba da bude 5 izvođača narodne muzike. Vidite i po programu Scena festa da ima za svakog po nešto, a za ljubitelje Šekspira sledi i Šekspir festival – kazao je Gak.

  Informacije o ceni koju će građani Inđije platiti za predstojeći Scena fest, razlozima izmene izvođača, zakupu bine, rasvete, obezbeđenja i ostalih propratnih organizacionih potreba Gak nije govorio.

  Izvor: RTV

  IN Medija

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/koliko-kosta-scena-fest-i-ko-zna-ali-krije-odgovor/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]