• Gak: Očekujem veliku ceremoniju povodom početka rada fabrike guma Toyo Tires

  Japanska fabrika Toyo Tires testirala je svoje proizvode i kreće sa proizvodnjom 1. jula, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak pozivajući se na informacije koje je dobio iz same kompanije. Prema njegovim rečima, prva guma u fabrici je napravljena pre više od mesec dana i sada je sve spremno za početak rada fabrike.  Prvi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Očekujem veliku ceremoniju povodom početka rada fabrike guma Toyo Tires

  Japanska fabrika Toyo Tires testirala je svoje proizvode i kreće sa proizvodnjom 1. jula, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak pozivajući se na informacije koje je dobio iz same kompanije.

  Prema njegovim rečima, prva guma u fabrici je napravljena pre više od mesec dana i sada je sve spremno za početak rada fabrike.  Prvi čovek opštine Inđija najavio je povodom početka rada japanske fabrike veliku ceremoniju ne precizirajući o kakvoj ceremoniji je reč. 

   – Pohvalili su se da su prvu gumu pre mesec dana već uradili i da su zadovoljni postignutim rezultatom. To je onaj deo probne proizvodnje koji obično traje oko dva meseca. Kako nam je rečeno iz fabrike, od prvog jula Toyo Tirers zvanično kreće sa proizvodnjom. Očekujem veliku ceremoniju otvaranja Toyo Tiresa u Inđiji. – rekao je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

  Podsećamo da je u Inđiji položen kamen temeljac za izgradnju japanske fabrike guma Tojo tajers (Toyo tires), 15. decembra 2020. godine. Tom prilikom, generalni direktor Toyo tires je, u direktnom uključenju iz Osake, naveo da je početak proizvodnje u Inđiji planiran za april 2022, kao i da će 560 radnika iz Srbije godišnje proizvoditi pet miliona guma.

  Pogledaj još:

  Počela izgradnja gasne stanice za Toyo tires (4.6.2021.)

  IN Medija 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija