• Gak poklonio deci med za potenciju „Fruškogorski skočko-radost u kući“

  Na prijemu kod predsednika opštine Vladimira Gaka deci iz karate kluba „Sensei“ u poklonima se našao i med za potenciju „Fruškogorski skočko – radost u kući“. U lokalnoj samoupravi ne znaju čija je ideja da se deci pokloni med za potenciju dok nekadašnji članovi Kabineta kažu da je sadržaj poklona za goste isključivo na kabinetu predsednika.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak poklonio deci med za potenciju „Fruškogorski skočko-radost u kući“
  Foto: Opština Inđija

  U znak zahvalnosti za postignute rezultate u toku 2023. godine lokalna samouprava organizovala je prijem za takmičare i takmičarke KK „Sensei“ iz Inđije. Osim obećanja deci su podeljeni pokloni, sadržaj poklona uznemirio je roditelje dece jer nisu razumeli poruku sartžine darova. Deci je izmeđuostalog darovan med za portenciju „Fruškogorski skočko“. U opisu meda koji je darovan deci stoji „radost u kući“.

  Sredinom novembra prošle godine predsednik opštine Vladimir Gak ugostio je članove Karate kluba „Sensei“ , koji su tokom godine osvojili 184 medalje, od toga 71 zlatnu.

  Predsednik Gak je obećao podršku i pomoć za ovu decu, uz obećanja podeljeni su I pokloni deci u brendiranikm kesama lokalne samouprave. Ništa ne bi bilo toliko neobično, tvrde roditelji, da u sadržaju kese nisu zatekli med za potenciju “Fruškogorski skočko”.

  Foto: IN Medija

  Da se poklonu u zube ne gleda nije uvek slučaj, kažu roditelji za IN Medija prilično uvređeni porukom koju je poslala lokalna samouprava.

  -Razumemo da je to inđijski brend, ali da li je moguće da nisu vodili računa kome šta poklanjaju. Da su stavili med za imunitet ili nešto namenjeno sportistima bilo bi pohvalno.Ali “Fruškogorski skočko” maloletnoj deci uz poruku eradost u kući je više nego neumesno.-obrazlažu roditelji.

  IN Medija je pokušala da sazna ko pakuje poklone za goste koje daruje predsednik opštine Vladimir Gak I postoje li propisana pravila poklanjanja.

  -Nemamo informaciju ko određuje sadržaj poklona koju predsednik daruje gostima. – kažu iz lokalne samouprave.

  Nekadašnji članovi Kabineta predsednika opštine do 2016. godine za IN Medija kažu da je taj deo obavljao kabinet predsednika u skladu sa gostima kojima se poklanja i porukom koju žele da pošalju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]