Gak: Predsednik Srbije radi neumorno, probleme rešava podjednako

Categories Inđija, NOVOPosted on

Prilikom jučerašnje posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Inđiji, predsednik opštine Vladimir Gak je rekao da je „velika čast dočekati predsednika države  koji neumorno radi“.  Prema Gakovim rečima, Aleksandar Vućić sve probleme rešava podjednako, bez obzira o kakvim je problemima reč.

Velika je čast naravno kad god možemo da dočekamo predsednika države koji toliko neumorno radi svakodnevno, od nacionalnih potanja koja su svi znamo koliko teška pa do privrede i infrastrukture. Svi znamo da predsednik ne prepušta slučaju ni jedno pitanje i ne postoje za njega manje ili više značajni problemi. Dakle, rešavamo ih sve podjednako. Veliko je zadovoljstvo bilo i da predstavimo „Gogić plast“ inđijsku kompaniju koja je najbolji primer kako sloga u jednoj porodici i inovativnost mogu dati ozbiljan rezultat. – kazao je Gak.

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić obišao je juče proizvodni pogon kompanije „Plastik Gogić“.

Vučića su dočekali Slobodan Gogić, vlasnik kompanije i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak, a prisustvovali su i ministar trgovine Tomislav Momirović, ministar odbrane Miloš Vučević, predsednik pokrajinske Vlade Igor Mirović i direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

Želim da se zahvalim porodici Gogić na gostoprimstvu, danas smo napravili drugačiju posetu okrugu Srema, Irig ćemo posetiti u nedelju. Iako je ovaj region razvijen,  primanja i plate u Sremu ne prate visoki stepen zaposlenosti. Ponosan sam na ovu kompaniju u Inđiji – rekao je, između ostalog, Aleksandar Vučić. 

Pa sada vidite i za Nacionalni stadion da ove stolice budu još lepše. Srećan sam što ne moramo da kupujemo od stranaca, već od naše firme. – dodao je predsednik prilikom obilaska pogona za proizvodnju stolica za stadione.

Fabrika se prostire na 15.000 kvadratnih metara i zauzima površinu od 5,5 hektara. Bavi se brizganjem plastike, a ovde se proizvode stadionske stolice i proizvodi za industrijsku upotrebu i upotrebu u širokoj potrošnji. Svoje proizvode izvoze u 60 zemalja sveta i jedan je od lidera u Evropi u proizvodnji posuda za odlaganje otpada. Kompanija u Inđiji postoji od 1974.godine, i u porodičnim vlasništvu je porodice Gogić, druga generacija. U kompaniji je zaposleno 177 radnika

Naslovna: Opština Inđija

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *