• Gak: Prethodni direktor ustanove Sportski centar 12 godina nije imao stolicu

  Gostujući u emisiji lokalne televizije Vladimir Gak je kazao na samom početku da je prilikom smene vlasti budžet Inđije bio prezadužen i funkcioneri neodgovorni. Kao primer naveo je sadašnjeg direktora ustanove Sportski centar Iliju Trbovića koji je pri preuzimanju funkcije prvo pitao gde je njegova stolica. Na opšte iznenađenje koje ih punih 7 godina drži, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Prethodni direktor ustanove Sportski centar 12 godina nije imao stolicu

  Gostujući u emisiji lokalne televizije Vladimir Gak je kazao na samom početku da je prilikom smene vlasti budžet Inđije bio prezadužen i funkcioneri neodgovorni. Kao primer naveo je sadašnjeg direktora ustanove Sportski centar Iliju Trbovića koji je pri preuzimanju funkcije prvo pitao gde je njegova stolica.

  Na opšte iznenađenje koje ih punih 7 godina drži, Gak je naveo da prethodini direktor Radovan Grković za 12 godina funkcije nije imao svoju direktorsku stolicu i sto. Grković za IN Medija kaže da je iznenađen Gakovom opaskom jer je on bio jedini radikal koji je podržavao njegov rad.

  -Novi direktor ustanove Sportski centar, ulazi u sportski centar, gde je prethodni direktor 12 godina bio direktor. I naravno, novi direktor ulazi i preuzima dužnost i odgovornost i pita gde sedi direktor sportskog centra, na šta mu zaposleni kažu “kako gde sedi”. On im odgovara, pa kako gde sedi, valjda ima sto i stolicu i oni mu kažu da nema. Nema ni stolicu, ajde što nema sto. Dvanaest godina direktor nema stolicu i sto. E to govori o odgovornosti da je nekog bilo baš briga i za funkciju i za građane- kazao je Gak.

  Gak je istakao kako je rešavanje problema 2016. godine otpočelo upravo nabavkom stolica za funkcionere.

  Radovan Grković nekadašnji direktor Ustanove sportski centar i sadašnji predsednik opštinskog odbora Narodne stranke u Inđiji o kome je Gak govorio, za IN Medija kaže da je iznenađen ovom izjavom jer je Vladimir Gak jedini radikal koji je glasao u lokalnom parlamentu za sve planove i programe ustanove Sportski centar i otvoreno podržavao rad njega kao direktora.

  -Naravno da sam imao sto i stolicu, ali čemu sedenje u sportskoj hali? Kakve su to price nije mi jasno. Mislim da je tu problem što je Narodna stranka otvorila kancelarije u Inđiji i kreću ozbiljne pripreme pred lokalne izbore 2024. godine a ne stolica u hali od pre 8 godina. – objašnjava Grković.

  Gak je u izlaganju napomenuo da se tadašnji funkcioneri nisu domaćinski odnosili prema budžetu i prema građanima te da je „čak i šahovski klub bio u dugovima“ kada je SNS preuzeo vlast 1. jula 2016. godine. Grković nije hteo da komentariše dalje navode.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija