• Gak: Protesti Čortanovčana su politički folklor

  Rešenje koje od nadležnih očekuju meštani Čortanovaca i dalje nije na vidiku te su zbog toga najavili još jedan protest ispred Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, i to u ponedeljak 18. marta.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Protesti Čortanovčana su politički folklor
  Foto: Print screen

  Kako su ranije istakli meštani Čortanovaca „rešenje prevoza“ autobusima Laste nije rešenje pre svega jer su saobraćali samo četiri dana i nakon toga se sve vretilo na staro. Isto tako, njihov zahtev nije izgradnja puta do stanice Beška jer je maršuta skraćena za samo par stotina metara i da jedino rešenje koje priznaju jeste da se aktivira već postojeće stajalište Čortanovci.

  S druge strane, predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak tvrdi da su protesti zapravo „politički folklor“.

  Za prvih nedelju dana u onih osam termina koje smo imai, u jednom terminu smo imali oko 20 putnika koji su išli do železničke stanice. U drugim, svih ovih sedam termina, bilo je najviše tri čoveka. I o čemu sada pričamo? Ali bitno je napraviti haos, bitno je napraviti ludilo i sad se opet žalimo na termine. Pa ljudi, mesna zajednica je predložila termine, nisam ih ja opredelio. Mesna zajednica i Čortanovci i Beška su opredelili termine u kojima žele da mini bus saobraća. – kazao je Gak na poslednjoj konferenciji za novinare.

  On tvrdi da se protestima meštana Čortanovaca „šalje slika o Inđiji i Srpskoj naprednoj stranci kakvu niko ne želi“

  Sve se gleda sa političke strane, ajde da napravimo problem trenutnoj većini, govorim o Srpskoj naprednoj stranci u opštini Inđija. I uopšte nije bitno kakvu sliku mi time šaljemo iz Inđije. Šaljemo sliku koju apsolutno niko ne želi,  to će građani siguran sam prepoznati. Šta je ozbiljnost a šta je sa druge strane politički folklor. – kazao je predsednik opštine Inđija.  

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika