• Gak: Radovi na izgradnji novog vrtića kreću za 45 dana

  Nakon 13 meseci od kako je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak prvi put obećao da će „kako znaju i umeju“ izgraditi novi vrtić na mestu objekta „Neven“, u kom se decembra 2022.godine obrušio plafon na decu koja su u tom trenutku spavala, prvi čovek Opštine daje novo obećanje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Radovi na izgradnji novog vrtića kreću za 45 dana
  Foto: IN Medija

  Ovog puta, gostujući u emisiji Sremske televizije, Vladimir Gak je izjavio da očekuje da će radovi na izgradnji novog vrtića krenuti za oko 45 dana.

  Krećemo u proceduru iako sve bude u redu za nekih 45 dana očekujem da kreću radovi na izgradnji novog vrtića. – kazao je Gak.

  Podsetimo da su se od februara 2023. pa do kraja 2023. godine najave izgradnje vrtića kao i iznosi koji su predviđeni za taj posao menjali pa je sa prvenstvenih 140 miliona cifra došla do 161 milion dinara.

  U predlogu budžeta 2024.godine a potom i prilikom usvajanja istog za namene „projekat rušenja postojećeg i izgradnje novog vrtića Neven u Inđiji“ predviđeno je svega 45 miliona dinara.

  Rebalansom budžeta za 2024. godinu, koji će odbornici usvojiti na sednici 24. maja, iznos sa 45 miliona dinara podignut je za 5 nmiliona i sada iznosi 50 miliona dinara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Stanje sa rezervama krvi nepromenjivo – na minimumu

  Crveni krst Inđija i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine sutra od 8 do 11 sati u inđijskom Domu zdravlja sprovešće još jednu redovnu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. Svi koji se odazovu […]

  Prodajna cena Energo Zelene sa 10,6 na 5,3 miliona evra

  Firmu za preradu životinjskog otpada iz Inđije država nije uspela da proda za 10,6 miliona evra, iako je zbog kršenja sopstvenih propisa, presudom međunarodne arbitraže, morala da je otkupi od […]

  Inđija sutra obeležava gradsku slavu

  Ove godine gradska slava Duhovi praznuje se 23. juna u Inđiji, dan ranije meštani Maradika obeležiće slavu dok beščani Duhove obeležavaju u ponedeljak 24. […]