• Gak rekao početak proizvodnje 1. jul, japanci kažu – krajem godine

  O jučerašnjem sastannku delagacije japanske kompanije Tojo Tajers i predstavnika opštinske vlasti, građani Inđije su mogli da se informišu jedino putem društvenih mreža jer po svemu sudeći nije bilo prisustvo medija, čak ni onih koje redovno poziva lokalna vlast.. Ne postoji ni jedan izveštaj o ssastanku već su pojedini mediji preneli samo saopštenje lokalne samouprave […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak rekao početak proizvodnje 1. jul, japanci kažu – krajem godine

  O jučerašnjem sastannku delagacije japanske kompanije Tojo Tajers i predstavnika opštinske vlasti, građani Inđije su mogli da se informišu jedino putem društvenih mreža jer po svemu sudeći nije bilo prisustvo medija, čak ni onih koje redovno poziva lokalna vlast..

  Ne postoji ni jedan izveštaj o ssastanku već su pojedini mediji preneli samo saopštenje lokalne samouprave u kom se navodi da su „predstavnici menadžmenta Tojo Tajersa iz Japana predvođeni izvršnim direktorom Takaši Šimicijem posetili Opštinu Inđija i razgovarali sa predsednikom opštine Inđija Vladimirom Gakom.Izgradnja fabričkog postrojenja je u toku a svečano otvaranje se očekuje do kraja godine“ Takođe, navodi se i da je probna proizvodnja već počela te da je trenutno u japanskoj kompanji zaposleno oko 300 radnika.

  Podsetimo da je polovinom aprila prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak, pozivajući se na izvore iz japanske kompanije početak rada fabrike  najavio za 1. jul ove godiine napominjući da očekuje veliku ceromoniju tom prilikom.

  Pohvalili su se da su prvu gumu pre mesec dana već uradili i da su zadovoljni postignutim rezultatom. To je onaj deo probne proizvodnje koji obično traje oko dva meseca. Kako nam je rečeno iz fabrike, od prvog jula Toyo Tirers zvanično kreće sa proizvodnjom. Očekujem veliku ceremoniju otvaranja Toyo Tiresa u Inđiji. – rekao je polovinom aprila predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

  Ovog puta, kako smo naveli, nije bilo zvaničnih izjava za medije nakon sastanka sa predstavnicima japanske kompanije. Novinari IN Medija su i ranije pokušavali da stupe u kontakt sa predstavnicima Tojo Tajers kako bismo saznali da li radovi teku predviđenom dinamikom ali nismo uspeli da dobijemo bilo kakav odgovor.

  Pogledaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gak-ocekujem-veliku-ceremoniju-povodom-pocetka-rada-fabrike-guma-toyo-tires/

  Naslovna fotografija: opština Inđija

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]