• Gak: Stanje u JKP Komunalac je najbolji primer kako se opština razvija od 2016. godine

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak govoreći o zimskoj službi JKP „Komunalac“ je rekao da je sve spremno za eventualnu intervenciju ukoliko dođe do snežnih padavina. Ni posle sedam godina, od kako je na čelu opštine Inđija, Vladimir Gak nije propustio priliku da lokalnim medijima ponovi kako je „zahvaljujući bivšoj vlasti“ stanje u javnim preduzećima i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Stanje u JKP Komunalac je najbolji primer kako se opština razvija od 2016. godine

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak govoreći o zimskoj službi JKP „Komunalac“ je rekao da je sve spremno za eventualnu intervenciju ukoliko dođe do snežnih padavina.

  Ni posle sedam godina, od kako je na čelu opštine Inđija, Vladimir Gak nije propustio priliku da lokalnim medijima ponovi kako je „zahvaljujući bivšoj vlasti“ stanje u javnim preduzećima i ustanovama 2016. godine bilo, kako kaže, katassrofalno.

  Imamo kompletnu mehanizaciju spremnu za razliku od 2016. godine kada smo zatekli samo četiri kamiona i gde su tri odmah prestala sa radom nakon petnaest minuta od paljenja, kada je pao prvi sneg.– tvrdi predsednik opštine Inđija.

  Gak tvrdi da je pri preuzimanju vlasti, koju od 2016. čini Srpska napredna stranka, slična situacija zatećena i u ostalim javnim preduzeća i ustanova.

  Ako samo pogledamo spram toga, kakvo je stanje danas u Komunalcu a kakvo je bilo 2016. godine možemo to preslikati i na stanje u čitavoj opštini. – kazao je Gak.

  M.B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/na-pitanje-ko-je-odgovoran-jer-je-komunalac10-dana-bez-direktora-vlast-nema-odgovor/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika