• Gak: U maju 2025. akva park „Panonske terme“ u funkciji

  U podne je predstavljen izgled budućeg akva parka u Inđiji „Panonske terme“. Kako je ranije najavljeno predstavljanje pruža uvid u očekivani izgled i sadržaje koji će biti dostupni budućim posetiocima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: U maju 2025. akva park „Panonske terme“ u funkciji
  Foto: Opština Inđija

  Najavljen je kao jedan od najvećih akva parkova u Srbiji, sa luksuznim hotelom, velnes i spa centrom, apartmanskim pansionima, bazenima kao i sportskim terenima. Očekuje se da će Akva park u Inđiji biti atraktivna destinacija za porodice i ljubitelje vodenih zabava.

  Predsednik opštine Vladimir Gak kazao je da će objekat imati tri otvorana i isto toliko zatvorenih bazena i da će to građanima omogućiti da tokom cele godine imaju mogućnost da se relaksiraju. Osim bazena inđinčanima će na usluzi biti i hotel od 4 zvezdice, napomenuo je on.

  -Objekat je od 16 hiljada kvadrata, radovi su a u maju sledeće godine očekujemo da bazeni budu u funkciji. Dakle Inđija će imati pored našeg prelepog bazena i Akva park „Panonske terma“. – kazao je Gak.

  Panonske terme Inđija, naziv je budućeg akva parka koji se najavljuje godinama unazad.

  Podsetimo da je sredinom 2015. najavljivana izgradnja Akva parka u Inđiji čiji je investitor trebalo da bude kompanija BlackOak Developments.

  Tada je rečeno i da će u Inđiji biti izgrađen akva park po uzoru na one u Dubaiju, a projekat je procenjen na 40 mil EUR.

  Osam godina kasnije, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak ponovio je priču o izgradnji akva parka a kao investitora je najavio „čoveka koji ima više hotela i akva parkova u regionu

  Direktor JKP Vodovod i kanalizacija, Dragoljub Trifunović nedavno je izjavio da je firma „Ždrelo“ tražila priključak na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

  – Mi smo se potrudili u prethodnom periodu, mada nam vremenski uslovi uopšte nisu odgovarali za tu vrstu radova, ali smo završili njima priključak kako hidranski tako i priključak koji ima treba za budući Akva park ali im je neophodno odmah sada. S obzirom da su oni pristupili bušenju te njihove bušotine koja je procenjena da će biti preko 1000 metara.Takođe, završili smo im i prikljupčak za kanalizaciju. – kazao je Trifunović.

  Inače, firma koja će graditi Akva park u Inđiji je Voda Sinđelić Ruc Ždrelo i osnovana je 18. maja 2006. godine.

  U Srbiji ima četiri ogranka i to MDM Terme u Vrnjačkoj banji, Mlavske terme u Petrovcu  na Mladi i Soko terme u Soko banji. Četvrti ogranak je u Inđiji i naziv mu je   Panonske terme. Delatnost firme „Panonske terme“ koja je upisana u APR su hoteli i sličan smeštaj.

  Prvi čovek opštine Inđija, Vladimir Gak je ranije govorio da projekat podrazumeva četiri otvorena i sedam zatvorenih bazena i hotel.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]