• Gak: U ovom momentu institucionalno ne može da se reaguje ali ćemo pokušati da pomognemo

  Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak obišao je jutros lokacije koje su najteže pogođene sinoćnom olujom i radnike nadležnih službi koji rade na čišćenju grada. Kako je saopšteno iz lokalne samouprave, svi zaposleni i sva raspoloživa mehanizacija javnih preduzeća su na terenu. – U ovom momentu institucionalno ne može da se reaguje ali ćemo pokušati da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: U ovom momentu institucionalno ne može da se reaguje ali ćemo pokušati da pomognemo

  Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak obišao je jutros lokacije koje su najteže pogođene sinoćnom olujom i radnike nadležnih službi koji rade na čišćenju grada.

  Kako je saopšteno iz lokalne samouprave, svi zaposleni i sva raspoloživa mehanizacija javnih preduzeća su na terenu.

  U ovom momentu institucionalno ne može da se reaguje ali ćemo pokušati da pronađemo način i da pomognemo koliko to moguće svima koji su pretrpeli štetu – kazao je, između ostalog, Gak i dodao da će nadležne službe morati sedam dana da sanirati posledice nevremena.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nevreme-pogodilo-indiju/

  Ono što je najvažnije za sada da žrtava nema i to je najznačajnija stvar – rekao je Gakprilikom obilaska terena.

  Posle olujnog nevremena koje je, juče nešto posle 19 časova, zahvatilo opštinu Inđija, ekipe Javnog komunalnog preduzeća “Кomunalac” i JP “Inđija put” izašle su na teren i kako bi sanirali štetu na ulicama Inđije, saopšteno je iz lokalne samouprave.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija