• Gak: U svakoj školi treba da bude neka vrsta obezbeđenja

  Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak održao je sastanak sa direktorima svih osnovnih i srednjih škola u Inđiji, predstavnicima Centra za socijalni rad, Doma zdravlja i policije. Lokalna samouprava je navela da se zajedničkom analizom došlo do dva zaključka na osnovu kojih će se preduzeti mere u cilju povećanja bezbednosti svih učenika i zaposlenih u obrazovnim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: U svakoj školi treba da bude neka vrsta obezbeđenja
  Foto: IN Medija

  Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak održao je sastanak sa direktorima svih osnovnih i srednjih škola u Inđiji, predstavnicima Centra za socijalni rad, Doma zdravlja i policije. Lokalna samouprava je navela da se zajedničkom analizom došlo do dva zaključka na osnovu kojih će se preduzeti mere u cilju povećanja bezbednosti svih učenika i zaposlenih u obrazovnim institucijama.

  Zaključili smo da apsolutno nešto što bi bilo dobro za škole je efekat školskog policajca daje dobre rezultate u osnovnim i srednjim školama. Doneli smo i zaključak da u svakoj školi treba da bude jedna vrtsa obezbeđenja pa kako god – naveo je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/opstina-indija-se-nije-oglasila-povodom-tragedije-u-beogradu/

  On je dodao da je drugi zaključak da u školama nema dovoljno psihologa.

  Ono što smo zakljućili to je da će Centar za socijalni rad Vladi Republike Srbije i nadležnom ministarstvu poslati zahtev za saglasnost tri psihologa za prijem u radni odnos. – kazao je Gak nakon sastanka.

  Ostalo je da se utvrdi kako će se angažovanje dodatnog obezbeđenja finansirati, dodao je prvi čovek Opšštine Inđija.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija