• Gak: Uveliko se radi na završetku sportske hale

  U martu ove godine predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak, potpisao je ugovor sa Pokrajinskom vladom o finansiranju završetka nove sportske hale u Inđiji, vredan 213 miliona dinara. Četiri meseca nakon potpisivanja ugovora radovi uplaćen je avans izvođaču radova. Ako je verovati najavama lokalnih medija, finansiranih iz opštinskog budžeta, i izjavama predstavnika lokalne vlasti sportska hala […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Uveliko se radi na završetku sportske hale

  U martu ove godine predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak, potpisao je ugovor sa Pokrajinskom vladom o finansiranju završetka nove sportske hale u Inđiji, vredan 213 miliona dinara.

  Četiri meseca nakon potpisivanja ugovora radovi uplaćen je avans izvođaču radova.

  Ako je verovati najavama lokalnih medija, finansiranih iz opštinskog budžeta, i izjavama predstavnika lokalne vlasti sportska hala u Inđiji će biti konačno u funkciji naredne godine.

  Prvi čovek opštine Inđija, Vladimir Gak je za lokalne medije izjavio da su u toku radovi na izgradnji parking prostora ali i pojedini radovi koje se odnose na elektroinstalacije.

  Uveliko se radi, trenutno se radi na izgradnji parking prostora  kao i potporni zidovi. Takođe u toku su unutrašnji radovi tačnije na sagledavanju stanja i elektroinstalacije. Realan završetak radova je godinu dana.- kazao je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

  Sportska hala u Inđiji

  Sa izgradnjom hale počelo se 2008. godine, nastavljena je 2010. godine, a 2013. godine je najavljeno otvaranje. Ipak, to se nije dogodilo. Potom je 2014. godine navedeno da početkom septembra kreće postavljanje tribina. Sledeće godine najavljen je tender za treću fazu radova, a 2017. godine predsednik ppštine Inđija Vladimir Gak istakao je da će lokalna samouprava do kraja mandata otvoriti sportsku halu za korišćenje.

  Pred pandemiju koronavirusa, krajem 2019. pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez najavio je da bi sportska hala u Inđiji uskoro mogla da bude završena.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/uplacen-avans-za-zavrsetak-radova-na-sporskoj-hali-u-indjiji/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika