• Galerija Kuće Vojnović počinje sa radom 11. januara

  Galerija Kuće Vojnovića proteklu sezonu završila je prodajnom izložbom Udruženja „Moj svet“ a nova sezona počinje nakon božićnih praznika, 11. januara izložbom slika, crteža i skulptura likovne radionice „Paleta“, potvrdila je za IN Medija Sanja Sajfert kustos Galerije Kuće Vojnović. – Nakon praznika, Galerija otvara svoja vrata za posetioce 11. januara kada je zakazano otvaranje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Galerija Kuće Vojnović počinje sa radom 11. januara

  Galerija Kuće Vojnovića proteklu sezonu završila je prodajnom izložbom Udruženja „Moj svet“ a nova sezona počinje nakon božićnih praznika, 11. januara izložbom slika, crteža i skulptura likovne radionice „Paleta“, potvrdila je za IN Medija Sanja Sajfert kustos Galerije Kuće Vojnović.

  – Nakon praznika, Galerija otvara svoja vrata za posetioce 11. januara kada je zakazano otvaranje izložbe likovne radionice „Paleta“ a nakon toga 21. januara planirana je izložba slika „Dinamika tela i duha“ autora Vladimira Jočića koja traje do 4. februara – najavila je Sajfert.

  Foto: Sanja Sajfert „Galerija Kuće Vojnović“

  Likovna radionica Paleta je slikarski atelje, koji u Inđiji postoji od 2006. godine. Četrnaest godina u njemu uče da slikaju i vajaju svi koji žele da nauče da se likovno izražavaju i imaju potrebu da svoj talenat razvijaju. Pored dece u ateljeu rade odrasli kao i oni koji žele da nastave školovanje u srednjim i visokim umetničkim školama. Za njih su organizovane pripreme na kojima se upoznaju sa predstojećim prijemnim ispitom. Likovnu radionicu vodi akademski slikar Nada Dokić. Izložba radova likovne radionice u Galeriji kuće Vojnović traje od 11. do 18. januara 2022. godine.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura