• GG Građanin: Čovek koji nas napada je od vlasti dobio 400 hiljada dinara

  Odbornici grupe građana “Građanin” saopštili su da je Petar Dimitrov, čovek koji već mesecima verbalno napada njihovog odbornika ,Strahinju Jovanovića, dobio novac preko konkursa koji je raspisala lokalna samouprava. Time je, kako tvrde, potvrđeno da iza Dimitrova stoji vadajuća Srpska napredna stranka. Kako navode u svom tekstu, udruženje „Rilski krst“ dobilo je na konkursu opštine […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GG Građanin: Čovek koji nas napada je od vlasti dobio 400 hiljada dinara

  Odbornici grupe građana “Građanin” saopštili su da je Petar Dimitrov, čovek koji već mesecima verbalno napada njihovog odbornika ,Strahinju Jovanovića, dobio novac preko konkursa koji je raspisala lokalna samouprava. Time je, kako tvrde, potvrđeno da iza Dimitrova stoji vadajuća Srpska napredna stranka.

  Kako navode u svom tekstu, udruženje „Rilski krst“ dobilo je na konkursu opštine Inđija za socio-humanitarna udruženja 400.000 dinara za projekat Maternica. Cilj projekta je da se učenici osnovnih škola upoznaju sa kulturom, tradicijom, običajima i jezikom Bugara, kojih u Inđiji ima 0.04%, kažu iz Građanina. Ciljna grupa su učenici 3. i 4. razreda osnovnih škola. Osnivač udruženja i koordinator projekta je upravo Petar Dimitrov.

  „Ako je i bilo sumnje da neko iz vlasti stoji iza čoveka koji najstrašnije vređa članove našeg pokreta, sada je više nema. Nama je veoma žao zbog toga, jer mi poštujemo naše političke protivnike, ali posle ovoga prema pojedincima iz vlasti poštovanja više nemamo.“

  GrađanIN

  Podsetimo, Strahinja Jovanović odbornik u Skupštini Inđije podneo je tužbu Osnovnom Sudu u Staroj Pazovi protiv Petra Dimitrova iz Inđije zbog salvi uvreda putem društvene mreže facebook koje je Dimitrov pisao vezano za Jovanovića i njegovo učešće na skupu nezadovoljnih građana u Ulici Kralja Petra u Inđiji.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika