• GG „Inđija i ti“ sinoć predala potpise podrške građana za učešće na lokalnim izborima

  Grupa građana „Inđija i ti“ prikupila je juče i predala Izbornoj komisiji opštine Inđija potpise podrške 619 birača za učešće na predstojećim lokalnim izborima 2. juna, saopšteno je iz te grupe građana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GG „Inđija i ti“ sinoć predala potpise podrške građana za učešće na lokalnim izborima
  Foto: "Inđija i ti"

  Prikupljanje potpisa podrške listi grupa građana “Inđija i ti – Svi zajedno” za učešće na izborima za Skupštinu opštine, počelo je od 8 časova ujutru u njihovim prostorijama u Ulici Srpskocrkvena broj 1, ali i u Maradiku u Domu kulture, kaže se u saopštenju.

  Prikupljanje potpisa je trajalo do 18 časova, a kompletna dokumentacija Opštinskoj izbornoj komisiji predata je sinoć u 21.30 časova.

  Grupa građana „Inđija i ti“ okuplja dobre ljude i dobre komšije različitih uzrasta. Od onih tek punoletnih, do onih koji imaju punoletne unuke. Među nama ima ljudi iz svih naseljenih mesta inđijske opštine. Imamo i lekara i advokata i kafedžija, poljoprivrednika, pčelara,vinara, zanatlija, radnika, penzionera i studenata. Sve su to dobri ljudi, dobri domaćini i dobra deca. To se vidi i po podršci listi i po sastavu kandidata i kandidatkinja za odbornike i odbornice. Ponosni smo na sve njih, a prva je, naravno naša dr Milica Kalini. – rekao je tom prilikom član Užeg tima Grupe građana „Inđija i ti“ Živan Živanović.

  Milica Kalinić je ukazala da su odziv građana i atmosfera pri prikupljanju potpisa bili sjajni.

  Još jednom smo pokazali šta sve možemo kada se angažujemo svi zajedno! Sada očekujemo da, ako ne bude imala zamerki, Opštinska izborna komisija tu listu potvrdi i da naša lista zauzme broj dva na izbornom listiću, – zaključila je ona.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika