• GG „Mi snaga naroda prof.dr Branimir Nestorović“: Upozoravali smo na probleme sa vodosnabdevanjem

  Grupa građana „Mi snaga naroda prof.dr Branimir Nestorović “ reagovala je saopštenjem na situaciju sa vodosnabdevanjem u Inđiji. Oni ističu da su na problem ukazivali i da su sa žaljenjem primili vest o restrikcijama. Pozdravljaju određenje poteze predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka ali i predlažu rešenje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GG „Mi snaga naroda prof.dr Branimir Nestorović“: Upozoravali smo na probleme sa vodosnabdevanjem
  Foto: Mi snaga naroda

  Grupa građana „Mi snaga naroda prof.dr Branimir Nestorović “ izražava žaljenje što smo došli u situaciju da moraju da se uvode restrikcije vode i ako smo upozoravali i o tome pisali da Inđija kao i mnoge opštine u Vojvodini ima problem sa kapacitetom i kvalitetom pijaće vode naročito u letnjem periodu kada drastično skače potrošnja.

  Svakako očekivanja građana po tom pitanju nisu  ispunjena i kao što je i sam predsednik opštine Vladimir Gak najavio gostujući na Sremskoj televiziji u emisiji „Izborna debata“, da će nakon izbora doći do smene mnogih direktora i funcionera koji nisu  zadovoljili svojim radom i rezultatima  ,očekujemo da se to i desi.

  Pozdravljamo odluku opštine iz februara meseca da potpiše međuopštinski sporazum „Istočni Srem“ sa 5 susednih opština o izgradnji vodovoda koji bi dugoročno rešio pitanje vodosnabdevanja naše opštine.

  Kako taj projekat ne može biti realizovan tako brzo već su potrebne godine ,predlažemo da opština Inđija donese odluku da subvencioniše sa 60% izgradnju bunara u domaćinstvima naše opštine kod privatnih lica ,čime bi se potrošnja pijaće vode u letnjem periodu mogla znatno smanjiti.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika