• Glišić (SNS): Lokalni izbori polovinom godine

  Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da će lokalni izbori u onim mestima gde nisu održani 17. decembra, biti održani polovinom 2024.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Glišić (SNS): Lokalni izbori polovinom godine
  Foto: IN Medija

  -Da li će to biti jun, jul… Svakako je negde na samoj polovini 2024. godine. –rekao je Glišić za televiziju Pink.

  On je naveo da je dosad konstituisana gotovo polovina lokalnih parlamenata u gradovima i opštinama gde su izbori održani 17. decembra.

  -To ide svojim tokom, poštujući se zakon i volja građana – gde je u svih 66 (lokalnih samouprava) pobedila lista ‘Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane’ -kazao je Glišić.

  Kada su u pitanju beogradski izbori, on je naveo da će se na konstituvnoj skupštini gradske skupštine videti da li će biti većine ili će se ići na nove izbore.

  Glišić je dodao da će zajedno s ostalim lokalnim izborima biti održani i izbori za 17 beogradskih opština a, ukoliko ne bude većine, i novi izbori za Skupštinu grada Beograda.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Lokalni izbori 2024.

  Glišić (SNS): Lokalni izbori polovinom godine

  Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da će lokalni izbori u onim mestima gde nisu održani 17. decembra, biti održani polovinom […]