• Glumci tužili Nebojšu Bakareca

  Grupa glumaca podnela je tužbu protiv poslanika SNS Nebojše Bakareca, potvrdila je glumica Svetlana Bojković za portal Nova.rs. Nova.rs podseća da je Bakarec u Skupštini Srbije rekao da „država sponzoriše sve glumce i plaća ih i slobodni su da budu plaćeni od Telekoma“. On je poimence naveo koliko su od Telekoma novca dobili Marko Janketić, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Glumci tužili Nebojšu Bakareca

  Grupa glumaca podnela je tužbu protiv poslanika SNS Nebojše Bakareca, potvrdila je glumica Svetlana Bojković za portal Nova.rs.

  Nova.rs podseća da je Bakarec u Skupštini Srbije rekao da „država sponzoriše sve glumce i plaća ih i slobodni su da budu plaćeni od Telekoma“.

  On je poimence naveo koliko su od Telekoma novca dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/udruzenje-dramskih-umetnika-napadi-na-glumce-ne-prestaju-pojedini-poslanici-ih-nazivaju-sljamom/

  Bakarec je na Tviter nalogu okačio i iznose honorara sa imenima i fotografijama glumaca, a tu se navodi da je Bojković zaradila 89.000 evra.

   Ona je to demantovala, a sada je zajedno sa kolegama „otišla i korak dalje“.

   – Bakarec nije u Narodnoj skupštini naveo tačne podatke. Naprotiv, izneo je lažne podatke o našim honorarima, daleko uvećanije. Izneo je u javnost nešto što, em nije tačno, em nije dozvoljeno. Zato sam se pridružila grupi glumaca, koje je poimence pomenuo Bakarec, pa je predata grupna tužba protiv Nebojše Bakareca, a odnosi se, ne samo na iznošenje neistina, već i na uvredu časti. –  rekla je Bojković o tužbi koja je podneta u utorak.

  Naslovna: Screenshot (Youtube/Hepi)

  Izvor: Fonet/021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]