• GrađanIN: Ne hvata građane panika od fotografija poplavljenih ulica nego od nečinjenja

  Pokret GrađanIN oglasio se saopštenjem za javnost nakon gostovanja predesdnika opštine Inđija Vladimira Gaka na šidskoj lokalnoj televiziji. U saopštenju se navodi da je “brutalna konstatacija” voditeljke Danijele Romandić da je njen lični utisak da se na društvenim mrežema samo širi panika kroz objave što je dalo šlagvort predsedniku da izgovori pasivno agresivne poruke, navodeći […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GrađanIN: Ne hvata građane panika od fotografija poplavljenih ulica nego od nečinjenja

  Pokret GrađanIN oglasio se saopštenjem za javnost nakon gostovanja predesdnika opštine Inđija Vladimira Gaka na šidskoj lokalnoj televiziji.

  U saopštenju se navodi da je “brutalna konstatacija” voditeljke Danijele Romandić da je njen lični utisak da se na društvenim mrežema samo širi panika kroz objave što je dalo šlagvort predsedniku da izgovori pasivno agresivne poruke, navodeći da pojedince raduje kada je Inđiji i njenim građanima lose.

  U Gakovim izjavama prepoznao se pokret Građanin i oglasio se saopštenjem u kom se kaže da njihova radost nije da Inđiji bude gore.
   

  -Da je tako mi bismo se radovali tome što je Srpska napredna stranka na vlasti u našoj opštini.  Izazivanje panike i nereda je propisano kao krivično delo, i da bi se izvršilo potrebno je da vest ili tvrdnja bude lažna. Šta je lažno u onome što su građani objavljivali? Da li se ogromna količina vode zadržala na putevima zbog čega je saobraćaj bio otežan ili onemogućen? – kaze se u saopštenju.

  Pokret Građanin pozvao je u svom saopštenju Danijelu Romandić voditeljku šidske lokalne televizije i predsednika opštine Vladimira Gaka da podnesu krivičnu prijavu protiv onih koji su prema njihovim rečima izazvali paniku.

  – Zanimljivo je to što je predsednik opštine samo minut nakon što je očigledno optužio političke protivnike da se raduju kad je Inđiji gore, izjavio da nikada nije omalovažavao političke protivnike i da se zalaže za kulturu razgovora. Naravno, sve to na televiziji koju plaćaju svi građani Inđije i onda kada nema nikog da mu odgovori. Pitanje je kako izgleda kada predsednik opštine omalovažava političke protivnike?- navodi se u saopštenju i dodaje da građane Inđije ne hvata panika od fotografija poplavljenih ulica nego od načina na koji se vlast sprovodi.        

  IN Medija
   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija