• Gradić fest: Novi datum održavanja je 3. 4. i 5. septembar

  Festival uličnih svirača – 21. Gradić fest, koji je prvobitno trebalo da bude otvoren u četvrtak, 26. avgusta, pomeren je zbog najavljenih vremenskih nepogoda, a novi datum održavanja je 3. 4. i 5. septembar.  Organizatori su uspeli da program ovogodišnjeg otvaranja festivala bude onakav kakav je i prethodno planiran što znači da će u petak, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gradić fest: Novi datum održavanja je 3. 4. i 5. septembar

  Festival uličnih svirača – 21. Gradić fest, koji je prvobitno trebalo da bude otvoren u četvrtak, 26. avgusta, pomeren je zbog najavljenih vremenskih nepogoda, a novi datum održavanja je 3. 4. i 5. septembar. 

  Organizatori su uspeli da program ovogodišnjeg otvaranja festivala bude onakav kakav je i prethodno planiran što znači da će u petak, 3. septembra program otvaranja u podgrađu Petrovaradinske tvrđave biti u znaku šlagera, a festival će zvanično otvoriti nastup Beti Đorđević i Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane “Stanislav Binički”.

  Podsetimo, filmski deo festivala rezervisan je za dugometražne i kratkometražne filmove : “Neposlušni” rediteljke Mine Đukić, “Lihvar” reditelja Nemanje Ćeranića (koji tek što je dobio nagradu publike na festivalu „Rab Film“ u Hrvatskoj) i “Minotaur” reditelja Zulfikara Filandre.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura