• Građane Inđije uskoro očekuje prva javna rasprava u 2023. godini

  U toku je priprema Akcionog plana za rodnu ravnopravnost opštine Inđija za period 2023. – 2025. godine. Nacrt plana će građani imati priliku da vide, da se upoznaju sa detaljima, ali i da sami predlože eventualne izmene, na javnoj raspravi koja će biti sprovedena od 20. marta do 3. aprila ove godine. Predviđeno je da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Građane Inđije uskoro očekuje prva javna rasprava u 2023. godini
  Foto: IN Medija

  U toku je priprema Akcionog plana za rodnu ravnopravnost opštine Inđija za period 2023. – 2025. godine. Nacrt plana će građani imati priliku da vide, da se upoznaju sa detaljima, ali i da sami predlože eventualne izmene, na javnoj raspravi koja će biti sprovedena od 20. marta do 3. aprila ove godine.

  Predviđeno je da se Nacrt Akcionoh plana građanima predstavi na otvorenom sastanku za javnost, koji će biti održan 24. marta 2023. godine u zgradi opštine Inđija. Otvorenom sastanku će rukovoditi načelnica Odeljenja za društvene delatnosti opštine Inđija, Ivana Babin.

  Nakon završetka javne rasprave, Odeljenje za društvene delatnosti će analizirati sve sugestije i predloge građana i sastaviti Izveštaj o tome koji će biti takođe dostupan javnosti.

  Podsetimo da su u toku prošle godine građani Inđije imali mogućnost da iznesu svoje predloge za izmenu i dopunu Statuta opštine, Nacrtu Programa kapitalnih investicija opštine Inđija za period 2022-2027 godine zatim da se informiši o nacrtu Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima za period 2022-2027 godine i na kraju o Nacrtu Odluke o Budžetu opštine Inđija za 2023. godinu u delu planiranja kapitalnih i drugih investicionih projekata.

  Pomenute teme nisu zainteresovale inđinčane te su odbornici na sednici Skupštine opštine Inđija doneli odluku umesto njih.

  M. B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gradjani-nezainteresovani-za-odluke-koje-donosi-skupstina-opstine/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija