• Građani Stare Pazove zabrinuti za kvalitet vazduha

  Udruženje građana „Za zdravu opštinu Stara Pazova“ i neformalna grupa građana „Vazduh za sve nas““ organizuju drugu po redu tribinu u sklopu projekta „Kvalitet vazduha u Staroj Pazovi – građanska merila“ na kojoj će se prisutnima obratiti eksperti iz ove oblasti. Na tribini će biti prikazani rezultati građanskog merenja čestičnog zagađenja vazduha na desetak lokacija […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Građani Stare Pazove zabrinuti za kvalitet vazduha

  Udruženje građana „Za zdravu opštinu Stara Pazova“ i neformalna grupa građana „Vazduh za sve nas““ organizuju drugu po redu tribinu u sklopu projekta „Kvalitet vazduha u Staroj Pazovi – građanska merila“ na kojoj će se prisutnima obratiti eksperti iz ove oblasti.

  Na tribini će biti prikazani rezultati građanskog merenja čestičnog zagađenja vazduha na desetak lokacija u staropazovačkoj opštini.

  Udruženje građana “Za zdravu opštinu Stara Pazova” (ZZOSP) je početkom 2022. uspostavilo građansku mrežu senzora za utvrđivanje čestičnog zagađenja vazduha sa ciljem da: obezbedi kontinuirano praćenje na većem broju lokacija,

  Kako najavljuju organizatori tribine, razgovaraće se o mogućnosti postavljanja „semafora“ u centru Stare Pazove koji bi svima omogućio uvid u vrednosti izmerene na svim senzorima u toj sremskoj opštini.

  Tribina će se održati u petak (2. decembar(, u „Kući fudbala“ sa početkom od 18 sati.

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina