• Građanin: Ako je neko kriv, mora žestoko da odgovara

  O događaju u vrtiću „Neven“ oglasio se i pokret Građanin koji u svom saopštenju navodi da su vest primili direktno od predsetdnika opštine. –Nažalost, danas se u inđijskom vrtiću u objektu Neven obrušio plafon na decu koja su spavala. Hvala Bogu,  niko nije teže povređen u fizičkom smislu. – navodi se u saopštenju. Iz Građanin […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Građanin: Ako je neko kriv, mora žestoko da odgovara

  O događaju u vrtiću „Neven“ oglasio se i pokret Građanin koji u svom saopštenju navodi da su vest primili direktno od predsetdnika opštine.

  Nažalost, danas se u inđijskom vrtiću u objektu Neven obrušio plafon na decu koja su spavala. Hvala Bogu,  niko nije teže povređen u fizičkom smislu. – navodi se u saopštenju.

  Iz Građanin poručuju da je „najvažnije od svega da nema tragičnog ishoda, a kako je došlo do ovoga neka utvrde nadležni organi. To je posao za građevinsku inspekciju da utvrdi šta se i zašto dogodilo.“

  . Ono šta se sada može i mora jeste hitna provera svih objekata vrtića na teritoriji opštine. Već danas.  Smatramo da je suvišno da odmah sada upiremo prst u bilo koga pre nego što se okončna istraga događaja. Svima nam sada ostaje  da se nadamo da se ovako nešto više nikada neće ponoviti – navodi iz pokreta Građanin..

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/ssp-trazi-smenu-vladimira-gaka-i-direktorice-vrtica/

  .

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika