• GrađanIN: Bahatost SNS-a na svakom koraku

  Pokret Građanin reagujući na današnju proslavu koju je u Beški organizovao opštinski odbor Srpske napredne stranke Inđija navodi da „inđijski naprednjaci svoju bahatost pokazuju na svakom koraku, tako je bilo i danas u Beški. Ova organizacija i njeni članovi, sa teritorije opštine Inđija, pekli su vola na ražnju, navodno obeležavajući Dan primirja u Prvom svetskom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GrađanIN: Bahatost SNS-a na svakom koraku

  Pokret Građanin reagujući na današnju proslavu koju je u Beški organizovao opštinski odbor Srpske napredne stranke Inđija navodi da „inđijski naprednjaci svoju bahatost pokazuju na svakom koraku, tako je bilo i danas u Beški. Ova organizacija i njeni članovi, sa teritorije opštine Inđija, pekli su vola na ražnju, navodno obeležavajući Dan primirja u Prvom svetskom ratu, a u goste su im došle stranačke kolege sa svih strana, a među njima i predsednik SNS, Miloš Vučević.

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak, došao je službenim vozilom na ovo veselje, a ne svojim ličnim, iako je pre nekoliko dana rekao da niko nije u Srpskoj naprednoj stranci zbog privilegija i službenih vozila. Nama se čini da jeste, pre svih on, ali i svi ostali njegovi saborci. Tu su bili i Nemanja Milojević, šef Gakovog kabineta i Ilija Trbović, direktor SC, kao i ostali inđijski naprednjaci.- kaže se u saopštenju ovog pokreta.

  Kako se navodi, pod šatorom je odzvanjala muzika, ljudi su se unutra gostili, ali proslava je bila zatvorena za sve ostale, na nju su dobrodošli samo članovi i simpatizeri SNS.

  Кo je finansirao ovo okupljanje još uvek ne znamo, ali kada vidimo ko je ovoj tarapani prisustvovao, možemo da naslutimo.– zaključuje se u saoštenju pokreta „GrađanIN“.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika