• GrađanIN: Javašluk, katastrofalna politika i neodgovornost su uzroci restrikcija vode u Inđiji

  Povodom zabrinjavajuće situacije sa nestašicama vode u celoj Opštini Inđija i najavljenim restrikcijama kao i prebacivanju krivice na građane oglasio se pokret GrađanIN.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GrađanIN: Javašluk, katastrofalna politika i neodgovornost su uzroci restrikcija vode u Inđiji
  Foto: IN Medija

  Saopštenje pokreta Građanin prenosimo u celosti:

  Najavljene restrikcije su kulminacija katastrofalne politike koju je vodio predsednik opštine Vladimir Gak zajedno sa svojim timom ljudi. Gospodin Gak je na rukovodeće položaje postavio ljude koji nisu dostojni da vode bilo šta, a kamoli javna preduzeća.

  Godinama upozoravamo na javašluk u javnom preduzeću Vodovod i kanalizacija. Najbolji kadrovi su otišli, dok se na odgovorne pozicije zapošljavaju partijski poslušnici koji nemaju nikakvo znanje. Kada na to dodate razvoj Inđije, a koji ne prati izgradnja infrastrukture, onda imate situaciju da leto zvanično nije ni počelo, a već imamo ogromne probleme sa vodom.

  Šta će biti kada temperatra dostigne vrhunac, to niko ne zna. Ono šta nas brine jeste situacija u inđijskim selima, gde ljudima opstanak zavisi od stabilnog vodosnabdevanja.

  Kako će da napoje stoku?

  Toliko otvorenih pitanja koje javnost treba da zna, a vlast se ponaša kao da problem ne postoji. Izdaju štura saopštenja u kom, ne da otkrivaju uzroke ovog problema, već sve svaljuju na građane. Mi to ne želimo da dozvolimo. Odgovornost je isključivo na vlasti koja nije sposobna da reši nijedan problem sa kojim se suočava.

  Pokret GrađanIN do detalja analizira kompletne izveštaje Vodovoda iz prethodnih godina, i već u toku sutrašnjeg dana izaći ćemo pred javnost i saopštiti informacije koj su u interesu javnosti.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija