• GrađanIN: SNS bira između Trifunovića i Gašića, jedan od njih je kandidat za predsednika Opštine

  Pokret GrađanIN u svom saopštenju podsetio je danas da su jedini do sada objavili ime kandidata za predsednika Opštine Inđija, na predstojećim lokalnim izborima, dok druge političke stranke i pokreti to još uvek nisu učinili.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GrađanIN: SNS bira između Trifunovića i Gašića, jedan od njih je kandidat za predsednika Opštine

  Pozvali smo i sve druge političke aktere da učine iste, kako bi javnost bila upoznate između koga će biti u prilici da bira. Nažalost, svi druge ćute.- kaže se u saopštenju.

  Kako tvrde u ovom pokretu, vladajuća stranka za prvog čoveka Opštine ima dva kandidata a to su aktuelni direktori javnih preduzeća.

  Iako OO SNS Inđija još nije doneo konačnu odluku, sasvim je izvesno da će kandidat za predsednika opštine ispred ove stranke biti ili Dragoljub Trifunović ili Marko Gašić, direktori JКP Vodovod i kanalizacija i JP Inđija put.- kaže se u saopštenju i dodaje:

  Кo god da bude, nama će biti drago da suočimo mišljenje o budućnosti Inđije. To možemo da radimo već od sutra.

  Nedavno je GrađanIN saopštio da na predstojeće lokalne izbore izlazi samostalno a da je kandidat za predsednika opštine Inđija osnivač pokreta Strahinja Jovanović..

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]