• Građevinski materijal za izbeglice u Inđiji i Staroj Pazovi

  Izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske koji se nalaze u Inđiji i Staroj Pazovi uručeno je 40 ugovora o dodeli paketa građevinskog materijala, objavio je Komesarijat Srbije za izbeglice i migracije, prenosi Danas. Radi se o 29 paketa građevinskog materijala koji su uručeni u Staroj Pazovi i 11 u Inđiji, a vrednost jednog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Građevinski materijal za izbeglice u Inđiji i Staroj Pazovi

  Izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske koji se nalaze u Inđiji i Staroj Pazovi uručeno je 40 ugovora o dodeli paketa građevinskog materijala, objavio je Komesarijat Srbije za izbeglice i migracije, prenosi Danas.

  Radi se o 29 paketa građevinskog materijala koji su uručeni u Staroj Pazovi i 11 u Inđiji, a vrednost jednog paketa je od 4.500 do 9.000 evra.

  Pomoć je obezbeđena kroz Regionalni stambeni program čiji su trajna stambena rešenja za najugroženije izbegličke porodice u regionu.

  Taj program se sprovodi uz podršku OEBS-a i UNHCR-a, a finansiraju ga EU, SAD, Nemačka, Norveška, Švajcarska, Italija, Danska, Turska, Luksemburg, Španija, Kipar, Češka, Mađarska, Rumunija i Slovačka.

  Foto: „Construction Site“ by Hash Milhan is licensed under CC BY 2.0
  Autor: InMedija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]