• Grujičić: Ne treba praviti paniku oko korona virusa, manji broj obolelih nego za vreme pandemije

  Ministarka zdravlja Danica Grujičić kazala je danas da ne treba praviti paniku zbog korona virusa i da je sada manji broj obolelih nego za vreme pandemije. Grujičič je na televiziji Prva ocenila da bolnice „nisu zatrpane“, ali da za određene grupe pacijenata bilo kakav grip može biti opasan. Ona je ukazala da je Radna grupa […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Grujičić: Ne treba praviti paniku oko korona virusa, manji broj obolelih nego za vreme pandemije
  foto: Medija centar

  Ministarka zdravlja Danica Grujičić kazala je danas da ne treba praviti paniku zbog korona virusa i da je sada manji broj obolelih nego za vreme pandemije.

  Grujičič je na televiziji Prva ocenila da bolnice „nisu zatrpane“, ali da za određene grupe pacijenata bilo kakav grip može biti opasan.

  Ona je ukazala da je Radna grupa Ministarstva zdravlja dala predlog da se nose maske u bolnicama, kada su u pitanju onkološki i hronični bolesnici. Grujičić predlaže starijim osobama da u autobusu nose maske ako je gužva.

  Treba voditi računa o prevenciji, vakcina i lekova za kovid ima, ostaju na snazi sve preporuke lečenja kada se dokaže kovid. –  kazala je ministarka.

  Grujičič je dodala i da se poverenje građana u zdravstvo polako vraća, kao i da po svim anketama građani Srbije najviše poverenja imaju u svoje izabrane lekare.

  Naslovna: Medija centar

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija