• Grujičić: Zabrana pušenja bi mogla da počne da se primenjuje 2024.

  Trenutno se radi na zakonu kojim bi bilo zabranjeno pušenje u svim zatvorenim prostorima i on bi mogao da bude donet za godinu dana. To je najavila ministarka zdravlja Danica Grujičić. Istakla je da su je obradovali rezultati ispitivanja da 75 odsto građana podržava donošenje tog zakona i da se radi o uglavnom mladim ljudima. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Grujičić: Zabrana pušenja bi mogla da počne da se primenjuje 2024.

  Trenutno se radi na zakonu kojim bi bilo zabranjeno pušenje u svim zatvorenim prostorima i on bi mogao da bude donet za godinu dana.

  To je najavila ministarka zdravlja Danica Grujičić.

  Istakla je da su je obradovali rezultati ispitivanja da 75 odsto građana podržava donošenje tog zakona i da se radi o uglavnom mladim ljudima.

  Mali je broj vaspitanih pušača“, izjavila je Danica Grujičić Televiziji Pink.

   Povodom tvrdnje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će bolovanje bez odobranja komisije trajati 30 dana, Grujičić je rekla da joj je šef države dao podršku da bolovanje bude 15 dana, ali da, ipak, u početku treba da bude 30 dana.

  Problem je što elektronski sistem bolovanja kasni. Digitalizacijom će se znati ko je na osnovu kakvih dijagnoza otvarao bolovanja. – izjavila je Grujičić, uz tvrdnju da treba pojačati nadzor, ali da nedostaju inspektori.

  Izvor: Fonet

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija