• Grupa Atheist Rap slave 33. rođendan uz svoj hiljaditi koncert

   Legendarni novosadski pank rok bend Atheist Rap održaće u petak 20. maja od 20 časova, svoj jubilarni hiljaditi koncert u Barutani, a ujedno će tim povodom i obeležiti 33 godine postojanja i rada. Četiri godine nakon spektakulatnog nastupa, koji je ujedno bio i jedan od najboljih u njihovoj dugoj karijeri, Ateisti se vraćaju na binu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Grupa Atheist Rap slave 33. rođendan uz svoj hiljaditi koncert

   Legendarni novosadski pank rok bend Atheist Rap održaće u petak 20. maja od 20 časova, svoj jubilarni hiljaditi koncert u Barutani, a ujedno će tim povodom i obeležiti 33 godine postojanja i rada.

  Četiri godine nakon spektakulatnog nastupa, koji je ujedno bio i jedan od najboljih u njihovoj dugoj karijeri, Ateisti se vraćaju na binu na Kalemegdanu, gde će specijalno za beogradsku publiku izvesti najznačanije numere iz svih perioda rada benda, hitove sa kojima su se afirmisali i stekli širu publiku, dok će premijerno odsvirati i poslednja dva singla koja su objavili nedavno. 

  Prvi nastup benda Atheist Rap održan je 22. maja 1989. godine u Novom Sadu i taj datum se vodi kao oficijalni rođendan benda.  U međuvremenu,  Ateisti su objavili šest studijskih albuma, jedan zajednički album sa nemačkim bendom Defenders of the Universe, koncertni DVD,  live album sa koncerta u Beču i monografiju izdatu povodom 20. rođendana benda.

  Novosadski pankeri su u poslednjih petnaestak godina jedan od koncertno najaktivnijih domaćih bendova. Pored brojnih svirki širom našeg regiona, Ateisti su u prethodnoj deceniji imali tri evropske turneje, tokom kojih su nastupali i u: Engleskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Rumuniji. Ovih dana, paralelno sa koncertnim aktivnostima, članovi Atheist Rapa snimaju nove pesme o čije se izdanje očekuje uskoro.

  Naslovna fotografija: Mikica Andrejić

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika