• Grupa građana „Inđija i ti“: Tek slede odluke o nosiocu ili nositeljki liste za predstojeće lokalne izbore

  Na lokalne izbore 2. juna GG “Inđija i ti” uz slogan “Svi zajedno”, detalji oko formata u kom će na izborima učestvovati i ko će biti nosilac ili nositeljka liste nije još uvek odlučivano, kažu iz ove grupe građana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Grupa građana „Inđija i ti“: Tek slede odluke o nosiocu ili nositeljki liste za predstojeće lokalne izbore

  Detalji oko redovnih lokalnih izbora koji su najavljeni za 2. jun GG”Inđija i ti” za sada nisu utvrđeni, iz ove grupe građana, kažu da je za ovakve odluke još rano i da će se o tome tek odlučivati.

  -Grupa građana „Inđija i ti“ je 26. januara na sastanku u Proširenom sastavu odlučila sa 233 glasa „za“, bez uzdržanih i glasova protiv, da izađe na lokalne izbore kada oni budu raspisani i uz slogan „Svi zajedno“. O formatu u kojem ćemo izaći na izbore i o tome ko će biti nosilac ili nositeljka liste, još nismo razgovarali i to će tek biti tema. Za to je još rano. U svakom slučaju, na izbore izlazimo ponosni i na ljude i na rezultate koji su postignuti.- kaže za IN Medija Živan Živanović.

  U okviru kampanje za lokalne izbore Živanović ističe da će predstaviti šta je urađeno protekle četiri godine I šta je plan kako bi se osigurao jednako dobar život za građane iz centra Inđije i one koji žive u naseljenim mestima.

  -Nama su svi jednako važni, pokazali smo brigu za sve I bili smo tu za njih protekle četiri godine. – navodi Živanović.

  On ističe da ovu grupu građana ne definiše visoka politika i puno price nego focus na konkretne rezultate te da su uvereni da će građani to ceniti na izborima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika