• Host Media data centar u Inđiji

  Hosting022 je dugogodišnji hosting provajder u Inđiji. Sada poznatiji kao Host Media nešto više od godinu dana je ovlašćeni registar za nacionalne domene i jedan od retkih koji u ponudi imaju hosting servere u Srbiji. Nakon nešto više od deset godina postojanja pripremili su veliku vest kako za svoje korisnike tako i za sve ozbiljne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Hosting022 je dugogodišnji hosting provajder u Inđiji. Sada poznatiji kao Host Media nešto više od godinu dana je ovlašćeni registar za nacionalne domene i jedan od retkih koji u ponudi imaju hosting servere u Srbiji. Nakon nešto više od deset godina postojanja pripremili su veliku vest kako za svoje korisnike tako i za sve ozbiljne buduće klijente.

  Host Media samostalno otvara svoj prvi DATA CENTAR a koji će biti smešten u prostorijama dobro poznatog IT Park-a u Inđiji.

  Embassy Group je izgradio ovaj objekat 2013 godine i namenjen je prvenstveno IT sektoru.

  Data centar je izgrađen po najmodernijim standardima sa 24/7 fizičko tehničkim obezbeđenjem kao i vrhunskim bezbednosnim merama koji pruža pristup data centru samo ovlašćenim licima.

  Najsavremeniji sistemi zaštite od požara
  Dva nezavisna izvora napajanja električnom energijom
  Rezervno napajanje agregatima ogromnog kapaciteta
  UPS sistem
  Svi veći domaći internet provajderi sa optičkim kablovima visokog kapaciteta

  Po rečima direktora kompanije Željka Paunovića veličina novog Host Media Data centra u Inđiji im omogućava da pruže uslugu server housinga i drugim provajderima u Srbiji. Zbog nestabilne situacije u celom svetu izuzetno je važno da se vaš online biznis nalazi na serveru koji je lociran u našoj zemlji.

  Početak rada iz novog data centra je zakazan za 01.11.2020.

  Hosting022 Obaveštenje za korisnike

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]