• Humanitarni bazar u TQ „Vegas“

  Odložena hunmanitarna akcija organizacije „Veliko srce“ koja je planirana 10. oktobra u ZOO „Koki“ pomerena je za subotu 23. oktobar. Akcija prikupljanja novca za lečenje Nataše Stojanov, Danijele Kovačević, Filipa Krovokuće i Nikole Malića održaće se u TQ „Vegas“ u periodu od 10 do 14 sati. Ovoj akciji pridružilo se i udruženje „Biciklisti Inđije“ koje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Humanitarni bazar u TQ „Vegas“

  Odložena hunmanitarna akcija organizacije „Veliko srce“ koja je planirana 10. oktobra u ZOO „Koki“ pomerena je za subotu 23. oktobar. Akcija prikupljanja novca za lečenje Nataše Stojanov, Danijele Kovačević, Filipa Krovokuće i Nikole Malića održaće se u TQ „Vegas“ u periodu od 10 do 14 sati.

  Ovoj akciji pridružilo se i udruženje „Biciklisti Inđije“ koje je organizovalo humanitarnu vožnji biciklima na relaciji Inđija-Jarkovci koja je duga oko 10 kilometara. Polazak je 23. oktobra u 11 sati na Trgu kod pošte. Kotizacija za najavljenu vožnju nije određena, te bi svako od učesnika davao iznos koji može da izdvoji, a sav sakupljen novac dao bi se za lečenje četvoro dece.

  Udruženje „Biciklisti Inđije“ najavljuju da će u sklopu humanitarne vožnje učesnici posetili dvorac Pejačevića, Jarkovačko jezero i nakon kratkog predaha planiran je povratak u Inđiju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lokalna SNS vlast opet napada novinare IN Medija

  Lokalna vlast reagujući na tekst našeg portala u kom se navodi da se od 11. marta niko nije obratio Sistemu 48, uputila je saopštenje u kom optužuje IN Medija da je „primer manipulacije […]