• Humanitarni doček Nove godine u parkiću na Trgu Slobode

  U nedelju 31. decembra u parkiću na Trgu Slobode organizovan humanitarni doček Nove Godine. Ovu manifestaciju organizovala su četiri udruženja građana iz Inđije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Humanitarni doček Nove godine u parkiću na Trgu Slobode

  U nedelju 31.decembra od 20 sati u parkiću na trgu Slobode organizovana je manifestacija „Humanitarni doček Nove godine“ u kom učestvuju četiri inđijska Udruženja građana.

  U centru Inđiije zadnjeg dana godine organizovana je humanitarna novogodišnja akcija u kojoj na koju su pozvani svi oni koji ne odlaze na organizovane dočeke. Proslava je osmišljena kao humanitarna akcija za pomoć inđinčanki Ljiljani Kukić koja boluje od multipleskleroze.

  -Na događaju će biti služena kafa, čajevi, kuvano vino a cena pića će biti na bazi ličnog osećaja ii sav prikupljen novac biće dat za lečenje Ljuljane Kukić. Posetioci mogu da očekuju dobru zabavu uz muziku ex yu rock, domaći i strani pop. Ideja je bila da muzikom privučemo sve generacije, to su zvuci koji u svima bude nostalgiju a dobrodošli su svi. – kažu za IN Medija iz radio Tarantule.

  Manifestacija počinje u 20 sati i traje do pola sata iza ponoći bez pirotehničkih sredstava a ekološki osveštena. Od posetioca se očekuje pozitivna energija, humanitarni prilog i svest o zaštiti životne sredine.

  U organizaciji „Humanitarnog dočeka Nove Godine“ učestvuje udruženje „Veliko srce“, InArt, PK „Železničar“ i „Nema problema“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  U Inđiji obeležen Svetski dan civilne zaštite

  U organizaciji sektora odbrane i civilne zaštite Opštine Inđija, Vatrogasna služba i inđijski Crveni krst izveli su pokaznu vežbu, gde su građani imali priliku da se upoznaju sa osnovnim […]