• I dalje deficit krvi, dobrovoljno davalaštvo sutra u Inđiji

  Crveni krst Inđija i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine, sutra, od 8 do 12 sati organizuje dobrovoljno davalaštvo krvi u Domu zdravlja “dr Milorad Mika Pavlović” u Inđiji. Deficit svih krvnih grupa i dalje traje, iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvoine i Crvenog krsta Inđije podsećaju da je u Srbiji svakih 100 sekundi potreban davalac […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  I dalje deficit krvi, dobrovoljno davalaštvo sutra u Inđiji

  Crveni krst Inđija i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine, sutra, od 8 do 12 sati organizuje dobrovoljno davalaštvo krvi u Domu zdravlja “dr Milorad Mika Pavlović” u Inđiji.

  Deficit svih krvnih grupa i dalje traje, iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvoine i Crvenog krsta Inđije podsećaju da je u Srbiji svakih 100 sekundi potreban davalac krvi. Redovnom akcijiom dobrovoljnog davalaštva 5. decembra inđinčani mogu dati svoj doprinos i još jednom opravdati titulu “najhumanija opština”.

  -Već duže vreme su potrebe za krvlju veće od količina koje se prikupe. Zato vas najljubaznije molimo da i ovog puta pokažete svoju humanost i dođete u ponedeljak, 5. decembra u periodu između 8 i 12 časova na akciju davanja krvi u Inđiji.- poručuju iz inđijskog Crvenog Krsta.

  Svaki davalac testira se na hepatitis C i B, HIV i sifilis.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija