• I dalje nestašica svih krvnih grupa

  Zavod za transfuziju krvi Vojvodine i Crveni krst Inđija u ponedeljak 21. novembra organizuju akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u Inđiji u dva termina. Krv je moguće dati u prostorijama Doma zdravlja“dr Milorad Mika Pavlović“ u Inđiji od 8 do 12 sati i od 16 do 18 sati, navodi se u pozivu davaocima. Trenutno su u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  I dalje nestašica svih krvnih grupa

  Zavod za transfuziju krvi Vojvodine i Crveni krst Inđija u ponedeljak 21. novembra organizuju akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u Inđiji u dva termina. Krv je moguće dati u prostorijama Doma zdravlja“dr Milorad Mika Pavlović“ u Inđiji od 8 do 12 sati i od 16 do 18 sati, navodi se u pozivu davaocima.

  Trenutno su u deficitu sve krvne grupe, što je trend cele godine te iz Crvenog krsta apeluju na inđinčane da se odazovu akciji 21. novembra.

  -Organizovali smo davalaštvo u dva termina kako bi se prilagodili davaocima i njihovim obavezama. Podsećamo da je krv jedini lek koji ne može da se napravi ili kupi, jedino je moguće da se dobrovoljno da. Kako je tokom cele godine nestašica svih krvnih grupa jako je važno da se davaoci odazovu akciji.- kaže za IN Medija sekretarka Crvenog krsta Inđija.

  Iz ove organizacije podsećaju da je Inđija i ove godine ponela titulu „Najhumanija opština“  u oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi i pozivaju dobrovoljne davaoce  da odzivom na akcije tu titulu “očuvaju” i u narednoj godini.

  V.M (IN medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija