• I drugi put odbačen zahtev Tojo Tajersa za stazu za testiranje guma

  Japanska kompanija Tojo Tajers još nije dobila upotrebnu dozvolu za stazu za testiranje guma. Elaborat geodetskih radova objekta koji je sporan, kompanija je dužna da dostavi do 18. novembra. Podsetimo,  19.oktobra. 2022. godine “Toyo Tires Serbia“ je podneo zahtev za izdavanje upotrebne dozvole za stazu za testiranje guma međutim, elaborat geodetskih radova objekta nije urađen […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  I drugi put odbačen zahtev Tojo Tajersa za stazu za testiranje guma

  Japanska kompanija Tojo Tajers još nije dobila upotrebnu dozvolu za stazu za testiranje guma. Elaborat geodetskih radova objekta koji je sporan, kompanija je dužna da dostavi do 18. novembra.

  Podsetimo,  19.oktobra. 2022. godine “Toyo Tires Serbia“ je podneo zahtev za izdavanje upotrebne dozvole za stazu za testiranje guma međutim, elaborat geodetskih radova objekta nije urađen u skladu sa Pravilnikom o katastarskom premeru, te je konstatovano da je potrebno dostaviti ispravljen elaborat.  Takođe, utvrđeno je da uz zahtev nije priložena sva dokumentacija.

  S obzirom da nisu ispunjeni formalni uslovi, Tojo Tajers je bio dužan da u roku od 10 dana od prijema rešenja, a najkasnije 30 dana otkloni sve nedostatke.

  Ovo rešenje je objavljeno 25. oktobra 2022. godine. Nov zahtev za upotrebnu dozvolu, japanska kompanija je podnela 8. novembra i on je kao prethodni odbijen. Rok za dostavljanje Elaborata ističe 18. novembra

  Tojo Tajers je i 15. novembra podneo zahtev nadležnom Odeljenju a postupak je još uvek „u toku“.

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/odbijen-zahtev-tojo-tajersa-za-upotrebnu-dozvolu-za-stazu-za-testiranje-guma/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija