• I ove godine tradicionalni humanitarni novogodišnji bazar

  Tradicionalnom manifestacijom “Novogodišnji humanitarni bazar” udruženje Veliko srce 17. decembra u centru Inđije prikupljaće novac za lečenje inđinčana Nataše Stojanov i Filipa Krivokuće. Novogodišnji bazar udruženja “Veliko srce” biće organizovano u samom centru Inđije, ova tradicionalna manifestacija omogućiće inđinčanima da kupe sitnice za predstojeće praznike i tako pomognu lečenje dvoje maišana. –  Novac se sakuplja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  I ove godine tradicionalni humanitarni novogodišnji bazar

  Tradicionalnom manifestacijom “Novogodišnji humanitarni bazar” udruženje Veliko srce 17. decembra u centru Inđije prikupljaće novac za lečenje inđinčana Nataše Stojanov i Filipa Krivokuće.

  Novogodišnji bazar udruženja “Veliko srce” biće organizovano u samom centru Inđije, ova tradicionalna manifestacija omogućiće inđinčanima da kupe sitnice za predstojeće praznike i tako pomognu lečenje dvoje maišana.

   Novac se sakuplja za lečenje Filipa Krivokuće i Natase Stojanov iz Indjije . Pozivamo sve zainteresovane da pomognu doniranjem igračaka, novogodišnjih dekoracija ,ukrasa ili pripremom nekog slaniša ili slatkiša koji bi se mogli prodavati .Svaka pomoć je dobrodošla ,a svako pomalo i sakupiće se dovoljno za pomoć ovoj deci – kaže za IN Medija Sanja Zec članica Udruženja.

  Isto udruženje najavljuje I bazar na dan otvaranja inđijskog klizališta a cilj je isti – prikupljanje pomoći za lečenje dece iz Inđije.

  V.M ( IN Medija )

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/tradicionalni-humanitarni-novogodisnji-bazar/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija