Ibročić: U toku su završni radovi na prvoj etapi izgradnje sportske hale u Beški

U toku su završni radovi na prvoj etapi izgradnje sportske hale u Beški, izjavio je lokalnim medijima načelnik Odeljenja za privredu i investicije Dragan Ibročić. Prema ranijim najavama predstavnika vlasti u Inđiji, hala bi trebalo da bude završena do sredine naredne godine. Načelnik Dragan Ibročić je izjavio da se prva etapa odnosi na izgradnju temelja […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Ibročić: U toku su završni radovi na prvoj etapi izgradnje sportske hale u Beški

U toku su završni radovi na prvoj etapi izgradnje sportske hale u Beški, izjavio je lokalnim medijima načelnik Odeljenja za privredu i investicije Dragan Ibročić. Prema ranijim najavama predstavnika vlasti u Inđiji, hala bi trebalo da bude završena do sredine naredne godine.

Načelnik Dragan Ibročić je izjavio da se prva etapa odnosi na izgradnju temelja i temeljne ploče kao i instalacije koje se nalaze ispod zemlje.

Očekujemo u narednih petnaestak dana da će biti završena prva etapa radova. U narednom periodu nas očekuje je izgradnja samog objekta a nakon toga i treća etapa, opremanje sportske hale. – kaže Ibročić.

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/zapoceti-radovi-na-izgradnji-temelja-sportske-hale-u-beski/

Podsetimo da je predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak krajem decembra prošle godine izjavio da će izgradnja sportske hale u Beški biti završena  2024. godine.

Do kraja naredne godine hala u Beški biće pod krovom, a do sredine 2024. godine biće puštena u rad. – kazao je tada Gak.

Obećanja o izgradnji sportske hale traju od 2017. godine o čemu možete više čitati na ovom linku OVDE.

M.B. (IN Medija)

Pročitajte još:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gak-punih-2022-godine-bescani-nisu-imali-sportsku-halu/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.